Landbrukseiendom
KVALITET

Lang erfaring med landbrukseiendommer samt eiendomsbransjen danner et godt grunnlag for arbeidet vi utfører for deg.

NØYAKTIGHET

Vårt mål er alltid å utføre arbeidet så godt og nøyaktig som mulig. Du skal alltid være fornøyd når vi har utført jobben.

TILLIT

Vi utfører alt arbeid i full diskresjon etter dine ønsker og har selvsagt taushetsplikt. Dette er din trygghet alltid ved å velge oss.

Når du skal velge megler innenfor landbruks- og eiendomsrelaterte spørsmål er det viktig å velge en som har lang og bred erfaring. Det gir deg trygghet i at arbeidet blir utført på en god måte. Det viktig at megleren har den nødvendige juridiske kompetansen til å gjennomføre et såpass innviklet oppdrag som salg av landbrukseiendommer kan være.

Landbruk med liten åker

Ved vårt samarbeid med Advokat Brørby har vi all nødvendig kompetanse og lang erfaring innenfor salg og overdragelser av landbrukseiendommer.

Hvorfor velge Brørby Eiendomsmegling til å forestå salg av landbrukseiendom?

Vårt samarbeidende advokatkontor har drevet med eiendomsoverdragelser siden 1987 og hatt hundrevis av generasjonsskifter på landbrukseiendommer. Advokat Brørby har spesialfag i odels og vassdragsrett, og har avholdt flere kurs om generasjonsskifter og overdragelser av landbrukseiendommer. Marte og Jesper er oppvokst på landbrukseiendom, mens Harald bor på og driver egen landbrukseiendom i Ringerike. Dette fører til at vi ikke bare har den juridiske kompetansen, men i tillegg erfaring fra egen drift og en praktisk forståelse for objektene vi selger. Brørby Eiendomsmegling kombinerer advokatkontorets juridiske erfaring og kunnskap med meglerkontorets erfaring og kunnskap innen markedsføring og salg av eiendom for å tilby en helhetlig pakke med kompetanse i førersetet.

Kort om fordeler man har ved en slik helhetlig løsning:

Skatt og avgifter: Kompetanse til å kunne begrense skatt og avgifter for overdrager og overtager.

Odel: Hensynet til overdrager, overtaker og søsken eller odelsberettigede. Avklare odel og vurdere hvem som skal sitte med risikoen ifb. eventuell odelsløsning.

Konsesjon: Avklaring av konsesjon og hvem sitter med konsesjonsrisiko? Boplikt? Trengs dispensasjon for kjøper? Skal eiendommen prisvurderes av kommunen?

Arveregler: Særeie/felleseie. Den som overtar vil kunne trenge ektepakt/samboeravtale ifb. kjøpet.

Innen landbrukssalg skal man ha tungen rett i munnen for å unngå fallgruver, dette krever ekstra kompetanse og erfaring. Brørby Eiendomsmegling, i samarbeid med Advokat Brørby, har alle forutsetninger for å kunne finne best mulige løsninger som kan spare kjøper og selger for både penger og hodebry.

Stort hus i naturlige omgivelser

Ser du etter en eiendomsmegler?

Vi har erfaringen du trenger. Kontakt oss for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle