Næringseiendom
KVALITET

Lang erfaring med næringseiendom og eiendomsbransjen danner et godt grunnlag for arbeidet vi utfører for deg.

NØYAKTIGHET

Vårt mål er alltid å utføre arbeidet så godt og nøyaktig som mulig. Du skal alltid være fornøyd når vi har utført jobben.

TILLIT

Vi utfører alt arbeid i full diskresjon etter dine ønsker og har selvsagt taushetsplikt. Dette er din trygghet alltid ved å velge oss.

Når du skal velge eiendomsmegler innenfor spørsmål relatert til næringseiendom, er det viktig å velge en megler med lang erfaring. Det gir deg trygghet i at arbeidet blir utført på en god måte. Det viktig at megleren har den nødvendige juridiske kompetansen til å gjennomføre et såpass innviklet oppdrag som kjøp og salg av næringseiendom kan være.

Ved vårt samarbeid med Advokat Brørby har vi all nødvendig kompetanse og lang erfaring innenfor salg og overdragelser av næringseiendom.

Hvorfor velge Brørby Eiendomsmegling til å forestå salg av næringseiendom?

Vårt samarbeidende advokatkontor har drevet med eiendomsoverdragelser siden 1987. Det gir deg en god trygghet. Brørby Eiendomsmegling kombinerer advokatkontorets juridiske erfaring og kunnskap med meglerkontorets erfaring og kunnskap innen markedsføring og salg av eiendom for å tilby en helhetlig pakke med kompetanse i førersetet.

Ser du etter en eiendomsmegler?

Vi har erfaringen du trenger. Kontakt oss for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle