Tips til budrunden

Tips til budrunden

Før du går inn i en budrunde er det lurt å legge til rette for at du har alt og alle du trenger innen rekkevidde. Følg våre tips til budrunden.

  • Dersom du skal kjøpe sammen med noen må du først og fremst ha tilgang på den du skal kjøpe sammen med, eller i det minste ha avklart hvor langt dere er villige til å strekke dere og eventuelle forbehold i en budrunde.
  • Du må også ha legitimasjon for begge parter. Gjerne pass, men førerkort eller bankkort med bilde holder.
  • Telefon med kamera, skanner eller tilgang til bank-id. Første bud må være skriftlig. Da må en enten gi bud via bud-apper («gi bud» på finn.no f.eks) eller ved å fylle ut budskjemaet i salgsoppgaven og legge ved gyldig identifikasjon som nevnt i punktet over. Ta bilde av/skan utfylt budskjema og send til jesper@broerby.no eller til tlf: 99 73 74 19.

Under og etter budrunden

  • Sørg for at bank kontakten din er tilgjengelig dersom du ikke har finansieringsbevis. Det er viktig at dette fylles ut i budskjemaet slik at megler får sjekket at du har finansieringen i orden.
  • Tenk over forbehold ved budet. Skal noe stå igjen i boligen? Når er overtakelsen? Er noe ødelagt som skal bli gjort i stand?
  • Husk at megler har plikt til å undersøke finansieringen din, så sett en fornuftig budfrist. Vanligvis 30 minutter eller mer.
  • Fikk du aksept på budet ditt? Ring bank kontakten din og bekreft at du har kjøpt, og hvor mye du har kjøpt for.

 

Det er også viktig å vite at et bud er bindende så snart det har kommet til selgers kunnskap. Det vil si at dersom ditt bud blir akseptert innenfor budfristen du har satt, plikter du å etterkomme budet.

Ser du etter en eiendomsmegler?

Vi har erfaringen du trenger. Kontakt oss for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle