Om budgivning

Om budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal enten inngis på budskjema påført budgivers signatur og legitimasjon. Senere bud kan inngis per e-post til: jesper@broerby.no, SMS: 99 73 74 19 eller ved å svare på budmeldingen som blir sendt ut ved hvert bud. Brørby Eiendomsmegling vil så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Viktig informasjon

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Dette fordi eiendomsmeglere ikke har lov til å videreformidle bud med akseptfrister som strider mot dette.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Husk at megler også er forpliktet til å undersøke finansieringen din mens budrunden pågår.

Viktig informasjon

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Dersom du ønsker mer informasjon om budgivning og hvordan det fungerer, anbefales det å lese «Forbrukerinformasjon om budgivning».

Ser du etter en eiendomsmegler?

Vi har erfaringen du trenger. Kontakt oss for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle