Forberedelse før visning

Ønsker du en verdivurdering? Fyll inn etter beste evne så kontakter vi deg

Verdivurdering

De siste tiårene har det kommet flere og flere hjelpemidler for eiendomsmeglere som skal bidra til at vi skal finne riktig prisantydning på din bolig i fellesskap. Hver bolig er unik på sin måte, og det er her du skal bidra til å hjelpe megler med å skille nettopp din bolig fra andre.

Din rolle i denne prosessen er derfor å finne frem så mye relevant informasjon og dokumentasjon for boligen som du har tilgjengelig. Når f.eks bad, kjøkken, tak, isolasjon, drenering osv ble utbedret hjelper megler til å gi en presis og realistisk verdivurdering av din bolig.

Eiendomsmegler på besøk i hus

Vi kan lokalmarkedet

Når våre meglere besøker deg for å gjøre en verdivurdering eller befaring er det derfor viktig at du setter av godt med tid slik at vi får gått grundig gjennom boligen i fellesskap. Vi vil også i denne prosessen snakke om dine forventninger, hvordan vi eventuelt vil gå frem i salgsprosessen, og hvordan vi skal gå frem for å vise frem din bolig på best mulig måte til flest mulig.

Sparegris i en hånd og hus i den andre

En enkel verdivurdering vil i de fleste tilfeller kun være aktuelt dersom du skal selge bolig. Om det er en vurdering i forbindelse refinansiering krever de fleste banker for tiden e-takst (som du kan lese om her)

Kontakt oss for en uforpliktende boligprat og et godt tilbud på salg av din bolig

Profilbilde av Jesper
Jesper Holte Brørby

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Profilbilde av Harald
Harald Heggen Brørby

Advokat / Fagansvarlig / Ansvarlig Megler

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle