Loading...


  Ønsker du en verdivurdering? Fyll inn etter beste evne så kontakter vi deg


  Følgende MÅ fylles inn:


  Praktisk informasjon om boligen som ønskes verdivurdert:

  Verdivurdering

  De siste tiårene har det kommet flere og flere hjelpemidler for eiendomsmeglere som skal bidra til at vi skal finne riktig prisantydning på din bolig i fellesskap. Hver bolig er unik på sin måte, og det er her du skal bidra til å hjelpe megler med å skille nettopp din bolig fra andre.

  Din rolle i denne prosessen er derfor å finne frem så mye relevant informasjon og dokumentasjon for boligen som du har tilgjengelig. Når f.eks bad, kjøkken, tak, isolasjon, drenering osv ble utbedret hjelper megler til å gi en presis og realistisk verdivurdering av din bolig.

  Verdivurdering - Brørby Eiendomsmegling Hønefoss 

  Vi kan lokalmarkedet

  Når våre meglere besøker deg for å gjøre en verdivurdering eller befaring er det derfor viktig at du setter av godt med tid slik at vi får gått grundig gjennom boligen i fellesskap. Vi vil også i denne prosessen snakke om dine forventninger, hvordan vi eventuelt vil gå frem i salgsprosessen, og hvordan vi skal gå frem for å vise frem din bolig på best mulig måte til flest mulig.

   Verdivurdering - Brørby Eiendomsmegling Hønefoss

  En enkel verdivurdering vil i de fleste tilfeller kun være aktuelt dersom du skal selge bolig. Om det er en vurdering i forbindelse refinansiering krever de fleste banker for tiden e-takst (som du kan lese om her)

  Kontakt oss for en uforpliktende boligprat og et godt tilbud på salg av din bolig

  Jesper Holte Brørby
  Jesper Holte BrørbyDaglig leder / Eiendomsmegler MNEF
  Harald Heggen Brørby
  Harald Heggen BrørbyAdvokat / Fagansvarlig / Ansvarlig Megler
  Marte Holte Brørby
  Marte Holte BrørbyAdvokat / Styreleder

  Del denne siden på sosiale medier!