Selge bolig

Selge bolig i Hønefoss

Når du skal selge bolig er det viktig at du kan stole på den som skal forvalte eiendommen din.

Eiendom er som regel den største delen av formuen din. Det er derfor viktig at du velger den megleren som tar best vare på disse verdiene.

Brørby Eiendomsmegling har som følge av dette alliert seg med Advokat Brørby for å skape ekstra trygghet for de som skal selge bolig.

Les våre tips til boligselgeren

Bilde av de tre ansatte hos Brørby Eiendomsmegling As

Viktig valg

Når du velger megler er det flere ting en må tenke over. Noe av det viktigste er magefølelsen du sitter igjen med etter en befaring med megler. Kjøpere vil også belage seg på magefølelse når de skal finne sitt nye hjem eller hytte. Velg derfor en megler du har god kjemi med, for potensielle kjøpere av din eiendom vil sannsynligvis sitte igjen med samme følelse etter visning. Kjøpers magefølelse kan være avgjørende for hvorvidt de legger inn bud på din eiendom eller ikke.

Eiendomsmeglerens erfaring spiller en viss rolle når en skal selge bolig, men en ung megler kan være vel så flink som en med mange års erfaring. En ung megler er mer avhengig av å gi et best mulig inntrykk slik at han/hun blir anbefalt videre, og vil sannsynligvis flytte fjell for å gjøre sine kunder fornøyde. Brørby Eiendomsmegling kombinerer denne erfaringen med den unge stå på viljen gjennom sitt samarbeid med Advokat Brørby.

Ta kontakt med oss for en befaring og uforpliktende tilbud på salg av din eiendom.

Profilbilde av Jesper
Jesper Holte Brørby

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Profilbilde av Harald
Harald Heggen Brørby

Advokat / Fagansvarlig / Ansvarlig Megler

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle