Om oss

Bruk den eiendomsmegleren som kjenner markedet i Hønefoss og omegn. Vi samarbeider med Advokat Brørby AS så får du den beste faglige kompetansen som hjelper deg hele veien i både kjøp og salg av bolig i Hønefoss området.

Jesper Holte Brørby

Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF

Mobil: 99 73 74 19

Epost: Jesper@broerby.no

Jesper har bachelor i Eiendomsmegling fra BI Bergen, men har også gått to år på rettsvitenskap og har årskurs i informasjonsvitenskap ved UiB. Han har tidligere jobbet for Home Eiendomsmegler i Bergen med bla. backoffice oppgaver og som visningsassistent. Videre var han saksbehandler i Statens Kartverk, Tinglysningen i Hønefoss.

Profilbilde av Jesper

Harald Heggen Brørby

Advokat MNA/Fagansvarlig/Ansvarlig Megler

Mobil: 95 12 63 88

Epost: Harald@broerby.no

Harald jobber som privatpraktiserende advokat i Hønefoss og har gjort det siden 1987. Hans praksis er variert med hovedvekt på skatt og avgift, fast eiendom herunder odel og generasjonsskifter, arv, ekteskapsrett og alminnelig forretningsjus. Han har også vært medlem av advokatforeningens lovutvalg for fast eiendoms rettsforhold i 6 år. Videre har han vært sorenskriver og dommer i Hadeland og Land sorenskriverembete i 3 år, vært saksbehandler i olje- og energidepartementet og befal i ingeniørvåpenet.

Marte Holte Brørby

Advokat/Styreleder

Mobil: 99 73 74 15

Epost: Marte@broerby.no

Marte har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har siden 2010 jobbet som skattejurist i skatt nord. Under studiene jobbet hun som sekretær for advokatene Os, i sivilavdelingen i justisdepartementet og som saksbehandler i Statens Kartverk, Tinglysningen i Hønefoss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle